World Chefs Assosiation Societies, vlerësim maksimal për docentët e IKN

Docentet e Institutit Kulinar Neranxi u vleresuan me Certifikata Mirenjohje per performance profesionale ne tre ditet e MasterClass nga mjeshtrat e World Chefs Assosiation Societies, Masterchef Miltos Karoubas, master chef Vangelis Bilibas dhe pastry chef Iannis Zografos.

Drejtori per Arsimin ne Institutit Kulinar Neranxi ua dorezoi Certifikatat e Mirenjohjes docenteve duke i komplimentuar per punen e mire.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?