Valrhona Masterclass me disa receta të pastiçerisë së lartë franceze

Neranxi Group organizoi në ambientet e Institutit Kulinar Neranxi, në auditorin “Mihali”, seminari me çokollatën “Valrhona”.Pastrychef  BAPTISTE MOREAU demonstroi në një Live Demo për klientët e Kompanisë Neranxi disa receta të pastiçerisë së lartë franceze me çokollatat Valrhona

Disa prej tyre ishin:

– MANJARI & PRALINE TART
– GATEAU DE SAVOIE CARAIBE
– BLACK FOREST
Një interes i jashtëzakonshëm u tregua nga klientët e pranishëm në sallë, por dhe nga studentët e pasticerisë së IKN që nesër do të jenë pasticierët e së ardhmes, për të cilët Masterclassa të një niveli kaq të lartë, që Neranxi Group organizon,  janë pjesë e kurrikulës së tyre profesionale.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?