Turistët nga Barcelona vizitojnë IKN

Instituti Kulinar Neranxi sot u vizitua nga nje grup turistesh nga Barcelona, si pjese e guides se tyre turistike neper Shqiperi. Pjese e itenerarit ishte dhe njohja mbi traditen kulinare shqiptare te cilen IKN e mbulon me profesionalizem prej 15 vitesh. Sot iu shpjegua si gatuhet tava e kosit tradite e qytetit te Elbasanit me mish qingji.Gjithashtu ata mesuan si te pergatisin ushqime dhe sallata te shpejta te kuzhinës shqiptare.

Jemi te lumtur te promovojme traditen kulinare, njekohesisht Shqiperine nepermjet shijes se mire.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?