Studentët surprizojnë me krijimet e tyre me rastin e 28-29 Nëntorit

Ne duam ti japim festave kombetare shijen e cokollates!

Me ne festat behen më të ëmbla dhe simbolikisht më të gëzueshme.

Perfunduan pergatitje per festat kombetare nga viti i dyte Pasticeri me docenten Mimoza Maho.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?