Studentët nga Zvicra vizitojnë IKN

Institutin Kulinar Neranxi u vizitua sot nga studentët e ardhur nga Zvicra .

Studentët e “Master Reise 2022“ mësuan nga chefat si mund të përgatisin tavën e kosit një recetë tracionale shqiptare dhe perime zgare.

Ne ambientet e Institutit Kulinar Neranxi ata kaluan disa orë te bukura ku gjithashtu shijuan akulloren e pergatitur me produkte Neranxi .

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?