Studentët e sapo diplomuar në IKN, ndajnë emocionet e tyre me ne!

Në ceremoninë e diplomimit, disa nga studentët rrëfyen emocionet e tyre në këtë ditë shumë të rëndësishme për jetën e tyre personale dhe profesionale. Një ëndërr e bërë realitet, duke u diplomuar në një profesion të superpaguar dhe shumë të dashur për secilin prej tyre.

Më poshtë keni videot me disa nga dëshmitë.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?