Studentët e IKN tek inagurimi i “Pogradec New Titanic Hotel-Restaurant”

Studentet e Institutit Kulinar Neranxi se bashku me profesoret, shefat e kuzhines, te pasticerise e bukepjekjes asistuan ne inagurimin e “Pogradec New Titanic Hotel-Restaurant”, e studentit tone te vitit te dyte qe do te diplomohet per Shef Kuzhine Arjan Cenkollari. Shefat gatuan pjata tradicionale vendase si dhe shume receta te tjera bashkekohore te cilat i dhane vlere eventit duke shenuar keshtu suksesin e rradhes me studente te talentuar qe investojne ne promovimin e turizmit shqiptar.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?