Studentët e IKN në Panairin Profesional “Neranxi 2016”

Panairi Profesional Neranxi zhvillohet që nga viti 2008 në ambientet e Institutit Kulinar Neranxi dhe studentët tanë dhe stafi akademik, japin kontribut të jashtëzakonshëm në këtë aktivitet të rëndësishëm ku prezantohen të gjitha risitë kulinare.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?