Studentët e IKN gatuajnë në Himarë për pushuesit

Studentet e Institutit Kulinar Neranxi gjate praktikes ne restorantet e bregdetit, ne Ammos dhe Livadh ne Himare..
Prof. Chef Andi Balla dhe Chef Mentor Merjemaj @ Himara

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?