Stafi i Institutit Kulinar Neranxi ju uron “Gëzuar 2024” (video)

Po mbyllim nje vit shume te suksesshem dhe progresi do te vijoje akoma me shume gjate vitit 2024 me plot risi per studentet tane. Gezuar!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?