Seminar SENNA

Kompania Neranxi organizoi ne ambjentet e Institutit Kulinar, prane Neranxit seminarin per perdorimin e margarinave austriake Senna, Me ane te perfaqesuesit dhe specialistit te kesaj kompanie u bene demonstrime te ndryshme per perdorimin e margarinave ne sfoliate, kroasant, brioshe, si dhe per perdorim te pergjithshem ne pasticeri apo produkte te tjera brumi. Klientet dhe pjesmarresit paten mundesite te shihnin nga afer menyren e perdorimit te kesaj margarine ne receta te ndryshme si dhe ti degustonin ato per te pare rezultat e shkelqyera te ketyre ingredienteve te vene sebashku. Margarinat Senna jane cilesore dhe shume te shendetshme pa yndyrna vegjetale te hidrogjenizuara konform standarteve te vendeve te BE

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?