Seminar i çokollatës

Mbylli me sukses punimet , seminari i cokollates belge “Callebaut” ne ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi. Nje numer i madh klientesh te interesuar per pergatitjen e recetave dhe produkteve me cokollate origjinale 100% mbushen ambjentet e laboratoreve duke e bere kete aktivitet te larmishem dhe shume te suksesshem… Ambasadori i Cokollates Callebaut, i ardhur posacerisht nga Belgjika, Z. Moreno Debartoli demonstroi disa receta tipike me cokollaten e shume kerkuar…

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?