Seminar gelaterie & bukpjekje

Ne diten e pare te seminarit te organizuar nga kompania Neranxi u demonstruan nga specialiste italian, shijet e reja te akullores PreGel, te tortave dhe embelsirave me lende te para te kesaj kompanie. Seminari zgjoi interesin e shume klienteve, te ardhur nga e gjithe Shqiperia, pjesmarrja e te cileve ishte e konsiderueshme. Ata mbeten mjaft te kenaqur nga demonstrimet e sotme, receta te cilat do te pasurojne vitrinat e tyre me larmishmerine e produkteve te reja. Po te njejtin intesitet pati dhe dita e dyte e ketij seminari, ku nje specialist grek beri demonstrime embelsirash dhe produktesh brumi te ndryshme duke dhene receta dhe keshilla per menyren e pregatitjes

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?