Prezantohet në IKN Programi i Vetëpunësimit

Drejtoria Rajonale e Sherbimit Kombetar te Punesimit Tirane prezanton programin e vetepunesimit perpara studenteve te Institutit Kulinar Neranxi.

Shpallet në Tiranë thirrja e tretë e programit të vetëpunësimit për të rinjtë. Idetë fituese të biznesit do të mbështeten nga programi i vetëpunësimit, zbatuar nga PNUD në bashkëpunim me Shërbimin Kombëtar të Punësimit (SHKP) dhe financuar nga qeveria e Zvicrës. Kjo mbështetje përfshin trajnimin, mentorimin dhe financimin e start-up-eve.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?