Neranxi Group prezanton për klientët dhe studentët e IKN, produktet Corman

Neranxi Group në bashkëpunim me kompaninë “Corman”, prezantoi në një Seminar për klientët e Kompanisë Neranxi dhe studentët e IKN  produktet Corman dhe demonstroi shumë receta të cilat janë trendi i momentit në Europë.

Produktet premium “Corman” sic është Gjalpi 82%, Gjalpi i përqendruar 99.9%, kremi shtazor Corman Selection 35% apo Kremi Corman Sculpture, tashmë janë përqafuar gjerësisht nga të gjithë klientët tanë që ishin prezent në Demo në auditorin “Mihali”.

E ardhmja e Pasticerisë dhe Ho.Re.Ca-s është gjalpi cilësor &  kremi shtazor Corman dhe ato i gjeni tek Neranxi!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?