“Neranxi Group” organizoi seminarin mbi produktet luksoze Grey Mulled Bottarga nga “TRIKALINOS”

Sot, Neranxi Group në bashkëpunim me kompaninë greke “TRIKALINOS” organizoi seminarin mbi produktet luksoze Grey Mulled Bottarga. Ky seminar u organizua në Auditorin “Mihali” në ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi ku pjesë e tij u bënë klientë të ndryshëm, studentë të IKN si dhe menaxherë dhe përfaqësues të Kompanisë Neranxi në Shqipëri dhe Kosovë

Gjatë Masterclass-it u demonstruan receta innovative, mënyra e përdorimit dhe kombinimit të produkteve Trikalinos Bottarga me produkte të tjera të kulinarisë për të gjithë chefat profesionistë.

Familja Trikalinos që përpara 1 shekulli e gjysëm rreth vitit 1856 filloi aktivitetin e saj, duke prodhuar dhe tregëtuar Grey Mullet Bottarga. Ato janë vezë peshku të përpunuara me shumë kujdes për të sjellë një produkt premium për chefat e ekselencës botërore. Bottarga konsiderohet si një nga 30 ushqimet më të çmuara në të gjithë botën dhe chefa të standardit me yje Michelin e përdorin Bottargan në kuzhinat e restoranteve të tyre. Sot këto produkte u prezantuan për here të pare dhe do të jenë ekskluzivisht në tregun shqiptar nëpërmjet Neranxi Group.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?