“Neranxi Group” organizoi “CATERING MASTERCLASS” me chef Panayiotis Voukelatos

Masterclassa, pjesë edhe e programeve mësimore për studentët e IKN me mjeshtrat e huaj europianë u organizua në Auditorin “ Mihali”.

Në këtë seminar u fol dhe demonstrua gjithçka mbi Shërbimin Catering. Chefi shpjegoi mbi planifikimin e menusë, kooridinimin, përgatitjen e ushqimit dhe servirjen.

Si të organizoheni për Cateringun e një Dasme, Eventi Koorporate apo Ceremoni të tjera familjare si Baby shower apo fejesat ishin këto disa nga pikat e seminarit.

Klientë të ndryshëm nga bizneset më në zë në vend por dhe nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut patën mundësi të njihen me gamën e pafundme dhe me veçoritë e produkteve Neranxi për Catering dhe Ho.ReCa, si ti përdorin ato dhe si të përgatisin Catering të përsosur për çdo rast. Neranxi Group ofron një shërbim 360 gradë për të gjitha bizneset e sektorit, që nga lëndët e para, produktet, atrecaturat, ambalazhet nga Neranxi Pack dhe burimet njerëzore nëpërmjet Institutit Kulinar Neranxi, ndaj nëse doni të keni sukses, dini cilit partner ti besoni!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?