“Neranxi Group” në hapjen e sezonit turistik 2023 në Sarandë

Neranxi Group ishte pjesë e hapjes së sezonit turistik të qytetit bregdetar të Sarandë.
Turistë të huaj dhe vendas degustuan gatimet dhe kokteilet e ndryshme nga shefat të huaj dhe ata të IKN.
Shefat e mirënjohur të kuzhinës aziatike, italiane, pastiçierët italianë, përgatitën sushi, pasta, pica, akullore, krepa, kokteile me produktet cilësore që i ofron vetëm Kompania Neranxi.
Stendat e përgatitura nga Neranxi Group ishin të mbushura plot me turistë të cilët shfaqen interes dhe mbetën të mahnitur nga ushqimet që degustuan.
Neranxi Group falenderon Bashkinë Sarandë për ftesën!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?