Në IKN bëjnë GINGERBREAD HOUSES për INTERNATIONAL HOLIDAY BAZAAR!

Si çdo vit Instituti Kulinar Neranxi mbështet OSAAB (Organizatën për Mbeshtetjen e Foshnjave të Braktisura në Shqipëri), në organizimin e edicionit të 21-të të INTERANTIONAL HOLIDAY BAZAAR. 

Shefat e Pasticierisë dhe studentët e Institutit Kulinar Neranxi përgatitën për këtë aktivitet 20 Shtëpi Biskotash (Gingerbread Houses) të cilat do të shiten dhe fitimet do të shkojnë për Projektin “Angel’s Cradle” që kujdeset për foshnjat që braktisen nga nënat që në maternitet ose shpeshherë edhe në rrugë. 

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?