Masterclass “Pizza e cucina gourmet a quatro mani”

Me mjeshtrat italianë të kuzhinës dhe picerisë Chef Michele Bufano dhe Chef Antonino Esposito.

Masterclass për studentët e Institutit Kulinar Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?