Masterclass për PANETTONE & CIOCCOLATO me Pastry Chef Francesco Maggio

Disa nga recetat e sezonit te ri Vjeshtë-Dimër 2022-2023 u demonstruan live:

PANETTONE ME LAJTHI DHE PORTOKALL

PANETTONE PUMKINSPICE

PAIN AU CIOCCOLATE BICOLORE

MARITOZZO AL CARAMELLO CRUMBLE

PRALINA CRUMBLE CARAMEL

SPECULOOS PRALINA

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?