MasterClass Pasticerie me Pastrychef Martino Parrinello

MasterClass Pasticerie me Pastrychef Martino Parrinello

Instituti Kulinar Neranxi, me mbështetjen e Kompanisë Neranxi, organizoi sot Masterclass Pastiçerie, me shefin e pastiçerisë Italiane Martino Parrinello.

Z.Parrinello demonstroi për studentët dhe klientët, receta dhe risi të sezonit festiv që po afron. Gjithçka bëhet akoma me e lehtë, kur realizohet me produktet e gjigandit Irca, lider në botë për prodhimin e lëndëve të para të pasticerisë dhe ekskluzivitet i Kompanisë Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?