MasterClass Pasticerie me Pastrychef Ioannis Zographos

Instituti Kulinar Neranxi me mbështetjen e Kompanisë Neranxi, organizoi sot Masterclass Pasticerie me Masterchefin e famshëm grek Ioannis Zographos.

Z. Zographos demonstroi për studentët dhe klientë të Kompanisë Neranxi, të cilët kanë biznese pasticerie, receta dhe risi të sezonit festiv që po afron.

Gjithçka bëhet akoma më e lehtë, kur realizohet me produktet e gjigandit Irca, lider në botë për prodhimin e lëndëve të para të pasticerisë dhe ekskluzivitet i Kompanisë Neranxi.

Nuk ju mungon asgjë që ta ngrini pasticerinë tuaj në një tjetër nivel me mundësitë e jashtëzakonshme që ju ofron marka Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?