MasterClass pasticerie dhe gelaterie

Kompania Neranxi organizoi sot dt 4 Mars 2015 Seminarin e pare per kete vit per Gelaterine dhe Pasticerine duke celur keshtu sezonin e ri te Akullores. Kliente te shumte nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi mbushen Laboratoret e Institutit Kulinar Neranxi ku u be dhe demonstrimi i recetave te reja. Specialisti italian Chef Michele Barbera pergatiti recetat e meposhtme me Bazat e Akullores si “Base Diamand 50, Base Diamand 100, BAZE PUROLAT SUPERIORE , gjithashtu receta origjinale si KASATA SICILIANE, TORTA, SMEIFREDO, GRANITA ETJ…
Klientet i mirepriten sugjerimet e Chefit, duke shprehur deshiren per ti futur sa me pare si produkte te reja ne vitrinat e tyre.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?