Masterclass me temë: Njohuritë bazë mbi ndërtimin e recetave në kuzhinë

Masterchef Michele Bufano dhe Antonino Esposito live për studentët e Institutit Kulinar Neranxi.

Cheesecake me bazë Crumble dhe Amarena

Receta lnga Masterchef Isidoro Giglio dhe Onofrio Campobello për studentët e Institutit Kulinar Neranxi

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?