Masterclass i pasticerisë tradicionale

Në ambientet e Institutit Kulinar Neranxi, u zhvillua Masterclass i pasticerisë tradicionale.
“Neranxi” është gjithmonë në një hap me risitë e sektorit të pasticerisë, ndjek trendet më të mira perëndimore, por i jep gjithashtu shumë rëndësi edhe pasticerisë tradicionale.
Demonstrimi u bë nga dy pastrichefet e njohura greke, Sophia dhe Helen Bousmali, të cilat i falenderojmë për impenjimin e tyre.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?