Masterclass i pasticerisë dhe çokollatës me temë “Çokollata dhe teknikat e temperimit të saj”.

Për studentët e IKN sot performuan në auditorin “Mihali” Pastry Chef Isidoro Giglio, Giusepe Sparacello dhe Onofrio Campobello.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?