Instituti Kulinar Neranxi sjell “Programin e ekselencës”!

Te dashur studente! Kemi disa kohe qe po diskutojmë dhe hedhim ide se si mund te promovojmë dhe shpërblejmë studentet me te mire, te cilët studiojnë ne Institutin Kulinar Neranxi dhe ne fund kemi bere një program i cili konsiston si me poshtë:

Studenteve me te mire te shkollës, ata te cilët kane rezultate te shkëlqyera ne mësimin teorik dhe praktik, por qe kane edhe aftësi te mira komunikuese, kane kulture te përgjithshme dhe artikulim te mire, shkolla iu sponsorizon bursa për studime te mëtejshme ne shkollat me prestigjioze ne Itali.

Me pas, menjëherë pas studimeve jashtë, disa prej tyre do te punësohen ne shkollën tone si asistente docente dhe me krijimin e eksperiencës, do te emërohen docente!

Inkurajojmë studentet qe te kenë ambicie për te dhëne me te mirën e tyre, sepse puna e tyre do te shpërblehet!

Ju uroj suksese te gjithëve!

*Presidenti i Kompania Neranxi
Nikollaq Neranxi

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?