IKN merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Shefave të Kuzhinës në Selanik: “Worldchefs Congress”

Instituti Kulinar Neranxi mori pjese ne Panairin Nderkombetar “World Chefs Congress & Expo”, Thessaloniki Greece 2016 organizuar nga “World Association of Chefs Societies”. Shefa Kuzhine nga e gjithe bota mblidhen ne vende te ndryshme per garen e madhe te Presidentit te rradhes. Ky event organizohet cdo dy vjet, dhe ky ishte edicioni i 37-te. Presidenti aktual Charles Carroll ja la rradhën presidentit te ri fituesit te ketij viti Chefit nga Gjermania Thomas Gugler.

Kjo ishte nje eksperience shume e vyer dhe për studentet e Institutit Kulinar Neranxi qe kane akoma rruge te gjate per te bere, por ajo qe vlen te theksohet eshte se tashme kane filluar me hapa te suksesshme me Institutin Kulinar Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?