IKN realizon spot me një mesazh të rëndësishëm social

Mos u largo nga Shqipëria!

E ardhmja jote e sigurtë është në Institutin Kulinar Neranxi!

Ju duhet të ndiqni studimet në IKN për tu diplomuar në profesionet më të bukura dhe të superpaguara. Mundësi financimi e bursës dhe punësim sezonal që pas vitit të parë, me pagë mesatare 1500€ si dhe kontratë pune në hotelet më të mira, me pagë mbi 3000€ sapo të diplomoheni.

Fillo edhe ti rrugën drejt suksesit profesional duke u regjistruar në Institutin Kulinar Neranxi!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?