IKN në Shkodër, në Festivalin Lule Borë

Autobuzi i Shijes se Institutit Kulinar Neranxi u stacionua ne Festivalin “Lulebore” ne Pedonalen e Shkodres.

Aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkoder dhe nga zonja e nderuar kryebashkiakja Voltana Ademi mblodhi qytetaret shkodrane qe njihen per sqimen dhe shijen e mire ne shesh per te festuar dhe provuar specialietet e chefave te @institutikulinarneranxi Chef Eri Muhaj, Chef Josephine Desepeda, Chef Albana, Chef Visarion Parenthis dhe studentet e vitit te dyte te Institutit Kulinar Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?