IKN në Panairin e përvitshëm “SIGEP” në Rimini

Si çdo vit, në Rimini u organizua Panairi i madh Ndërkombëtar “SIGEP” për pasticeri, prodhime brumi, artizanale. Panairi I vizitua nga drejtues të Kompanisë Neranxi dhe nga disa docent dhe student të Institutit Kulianr Neranxi, për të mësuar mbi risitë dhe për ti sjellë ato në Shqipëri.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?