IKN merr pjesë në Panairin “ARTOZA 2017” Athinë

Instituti Kulinar Neranxi mori pjesë për të dytin vit me radhë me stendën e vet tek Panairi ARTOZA 2017 ne Athinë. Profesorët së bashku me studentët perfaqesuan Institutin Kulinar Neranxi në këtë panair prestigjoz i cili u zhvillua nga data 3- 6 Mars 2017, në METROPOLITAN EXPO Athinë, Greqi. ARTOZA një nga shfaqjet më të suksesshme tregëtare në Greqi dhe një nga më të mirat në llojin e saj në mbarë botën, është konsideruar me të drejtë një ekspozitë e tregëtisë me rëndësi simbolike dhe një pikë referimi për Industrinë e ëmbëlsirave dhe prodhimeve të brumit në vend.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?