IKN me Autobuzin e Shijes, në promovimin e kuzhinës italiane në Sheshin Skënderbej

Një festë e mrekullueshme e mbushur me gatime speciale të kuzhines italiane, të gatuara me mjeshteri nga chefat e Instituti Kulinar Neranxi!

Kompania Neranxi feston 30 vite të suksesshme në treg!

Ndaj këtë festë donim ta ndanim me qytetarët e Tiranës, me klientët që na kanë falur besimin e tyre, me konsumatorin shqiptar!

Njekohësisht ky event përkoi me fillimin e Edicionit te VI të Javës së Kuzhinës Italiane në Botë.

Falë nxënësve të Institutit Kulinar Neranxi, me Autobusin e Shijes udhëtuam nëpër traditën dhe perspektivat e kuzhinës Italiane me vetëdijen e të nxjerrit në pah të qëndrueshmërisë ushqimore.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?