IKN fiton Kupën e Artë në Turqi

Institutit Kulinar Neranxi fitoi Kupen e Arte si Shkolla me e Mire e Kulinarise ne “Konkursin Nderkombetar Alania 2015”, i mbajtur ne Turqi ne datat 23-25 Tetor 2015. Institutit Kulinar Neranxi u vleresua dhe me diplome si dhe me 3 medalje ari dhe argjendi ne te gjitha kategorite e gatimit dhe pasticerise. Chefat tane u perfaqesuan denjesisht duke rrembyer shume medalje ari dhe cmimet perkatese ne kategorite, kuzhine dhe pasticeri.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?