IKN dhe FRA organizojnë për të dytin vit rradhazi FOOD REVOLUTION DAY

Food Revolution Albania në bashkëpunim me Institutin Kulinar Neranxi, Ministrinë e Kulturës, Qendrën Kombëtare të Fëmijëve dheTeatrin e Kukullave me praninë e Master shefave Emre, Orana dhe Francisco organizuan “Food Revolution Day” dhe një super shfaqe ku interpretuan fëmijët. Shfaqja quhej “Domatja Kërcimtare” në të cilën protagonistë ishin vogëushët. Master shefat dhe skuadra e Funky Mustasche ofruan prova gatimesh dhe lëngje frutash të shëndetshëm. Aktiviteti u spinsorizua nga Instituti Kulinar Neranxi i cili asistoi me lëndën e parë dhe me disa prej studentëve të tij.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?