Gingerbread houses në IKN për International Holiday Bazar

Instituti Kulinar Neranxi mbeshtet OSAAB (Organizaten per Mbeshtetjen e Foshnjave te Braktisura ne Shqiperi) ne organizimin e edicionit te 16-te te INTERANTIONAL HOLIDAY BAZAAR qe Organizohet si cdo vit ne ambjentet e Hotel Sheraton.

Pasticieret e Institutit Kulinar Neranxi per kete aktivitet pergatiten 15 Shtepi Biskotash (Gingerbread Houses) te cilat do te shiten dhe fitimet do te shkojne per Projektin “Angel’s Cradle” qe kujdeset per foshnjat qe brektisen nga nenat qe ne maternitet ose shpeshhere edhe ne rruge.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?