Gingerbread house for International Holiday Bazar!

GINGERBREAD HOUSES for INTERNATIONAL HOLIDAY BAZAR!🎄🎁
Si çdo vit Instituti Kulinar Neranxi mbështet OSAAB (Organizatën për Mbeshtetjen e Foshnjave të Braktisura në Shqipëri) , në organizimin e edicionit të 21-të të INTERANTIONAL HOLIDAY BAZAAR.
đŸ‘©đŸŒâ€đŸłShefat PasticierisĂ« dhe studentĂ«t e Institutit Kulinar Neranxi pĂ«rgatitĂ«n pĂ«r kĂ«tĂ« aktivitet 20 ShtĂ«pi Biskotash (Gingerbread Houses) tĂ« cilat do tĂ« shiten dhe fitimet do tĂ« shkojnĂ« pĂ«r Projektin “Angel’s Cradle” qĂ« kujdeset pĂ«r foshnjat qĂ« braktisen nga nĂ«nat qĂ« nĂ« maternitet ose shpeshherĂ« edhe nĂ« rrugĂ«.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmĂ«?