Festat vijnë bukur në IKN! Gatimi i gjelit të detit!

Studentët e Institutit Kulinar Neranxi kanë patur një program të ngjeshur mësimor dhe shumë special këto ditë që të gjithë përgatitemi për të festuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri. Krahas shumë recetave të tjera të cilat preferohen në këtë periudhë, gjeli i detit me përshesh ka qenë pjesë e programit mësimor për studentët e degës kuzhinë. Recetat tona tradicionale mbeten unike dhe speciale dhe studentët tanë kanë mundësi t’i mësojnë ato krahas atyre moderne dhe kontemporane.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?