
Masterclass i pasticerisë dhe çokollatës me temë “Çokollata dhe teknikat e temperimit të saj”.
Për studentët e IKN sot performuan në auditorin “Mihali” Pastry Chef Isidoro Giglio, Giusepe Sparacello dhe Onofrio Campobello.
Për studentët e IKN sot performuan në auditorin “Mihali” Pastry Chef Isidoro Giglio, Giusepe Sparacello dhe Onofrio Campobello.
I prezanton drejtuesja Hyrida Basha. Në auditor Mihali, fillojmë sot një vit akademik edhemë cilesor dhe me një botë të gjerë njohurish në fushën e kulinarisë. Njohuritë tuaja do të pasurohen nëpërmjet eksperiencës së profesorëve të huaj të afirmuar në botën e kulinarisë
Fjala përshëndetëse e Presidentit të “Neranxi Group”, Z. Nikollaq Neranxi. Përshëndetje të gjithëve, studentë, docentë e të ftuar! Instituti Kulinar Neranxi sot mbush 15 vite,
Mos u largo nga Shqipëria! E ardhmja jote e sigurtë është në Institutin Kulinar Neranxi! Ju duhet të ndiqni studimet në IKN për tu diplomuar
Kronika ne TV News 24 Instituti Kulinar Neranxi përgatitet për fillimin e vitit të ri shkollor 2023-2024 dhe fluksi i regjistrimeve për këtë vit është
Neranxi Group ishte pjesë e hapjes së sezonit turistik të qytetit bregdetar të Sarandë.Turistë të huaj dhe vendas degustuan gatimet dhe kokteilet e ndryshme nga
Instituti Kulinar Neranxi zhvilloi provimin teorik dhe praktik ku studentëve ju dha mundësia që të zgjidhnin me shorte një nga pesë teza të përgatitura nga
Fjala përshëndetëse e Z. Nikollaq Neranxi, President i Neranxi Group Përshëndetje të gjithëve dhe mirë se keni ardhur në eventin më të rëndësishëm të bizneseve
Masterchef Toshiya Amatsu, sot, gjatë Masterclass të Kuzhinës Tradicionale Japoneze gatoi 3 receta të vjetra tipike të Japonisë. Sot studentët mësuan si të gatuajnë: –
Sot në ambientet e Institutit Kulinar Neranxi u zhvillua Masterclass me temë: “Produktet Aziatike përqafojnë Kuzhinën Mesdhetare (The Asian Products embrace Mediterranean Cusine) nga Masterchef
Studentët e Institutit Kulinar Neranxi kanë patur një program të ngjeshur mësimor dhe shumë special këto ditë që të gjithë përgatitemi për të festuar Krishtlindjet
Së bashku me chefat pasticierë fëmijët përgatitëm dhe dekoruam Shtëpi prej Biskote të cilat u kthyen në argëtimin e ditës për vogëlushët. Një eksperiencë e