Evente

Seminar i çokollatës

Mbylli me sukses punimet , seminari i cokollates belge “Callebaut” ne ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi. Nje numer i madh klientesh te interesuar per pergatitjen

Lexo më shumë »

Seminar SENNA

Kompania Neranxi organizoi ne ambjentet e Institutit Kulinar, prane Neranxit seminarin per perdorimin e margarinave austriake Senna, Me ane te perfaqesuesit dhe specialistit te kesaj

Lexo më shumë »
× Si mund t’ju ndihmojmë?