Docentë dhe studentë të Institutit Kulinar Neranxi, në përgatitjen e një Buffe Cateringu në Prishtinë

Cilësia e Produkteve të @kompania_neranxi ,  mjeshtëria në gatim dhe servirje nga chefat dhe studentët e vitit të tretë master të IKN, larmishmëria dhe risia e recetave janë ato që dallojnë për të bërë një event madhështor që lë pa fjalë mysafirët dhe të ftuarit e nderit.
Kënaqësi të bashkëpunojmë me klientë që përqafojnë filozofinë tonë të punës për të sjellë më të mirën në tavolinë!
Suksese të mëtejshme Grand Events!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?