Diplomohen disa nga studentët e degës kuzhinë

Instituti Kulinar Neranxi, ka dorëzuar këto ditë diplomat për disa nga studentët e degës kuzhinë. Tashmë profesionistë dhe me dije të avancuara, falë programit mësimor të një niveli shumë të lartë në shkollë, këta të rinj janë të gjithë të punësuar brenda dhe jashtë vendit, në vende shumë të mira dhe me paga shumë të kënaqshme. Instituti Kulinar Neranxi siguron të ardhmen profesionale dhe financiare të gjithë studentëve të saj edhe falë Agjencisë së Punësimit Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?