Christmas cookies me nxënësit e shkollës WAT Tirana

Nxenesit e klases se dyte te shkolles WAT Tirana, pergatiten sot ne ambjentet e laboratorit te pasticerise se Institutit Kulinar Neranxi disa Biskota Krishtlindjesh. Femijet u kenaqen duke mesuar bashke me studentet e Pasticerise si te pergatisin brumin, si tu japin formen e deshiruar per ti pjekur dhe dekoruar biskotat me pas sipas deshires dhe fantazise se tyre. Tashme ata e kane nje recete sekrete per krishtlindje, te cilen do ta ndajne dhe me prinderit e tyre ne shtepi 🙂 🙂 🙂 “Rritemi duke mesuar si te gatuajme”.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?