Ceremonia e diplomimit të studentëve të IKN, tashmë të gjithë të punësuar

Studentët kanë mbaruar 3 vite për Masterchef, dy vite për kuzhinier, një vit ose dy vite për pasticier, një vit për Menaxhim Hoteleri Turizësm, gjashtë muaj për barman, gjashtë muaj për specialist brumi, tre muaj për picaiol, 3 muaj për xhelatier etj.

Secili nga studentët tanë tashmë është i punësuar falë kërkesës së lartë të tregut, nivelit të lartë profesional që ata kanë dhe falë ndihmës që jep Agjencia e Punësimit Neranxi.

Na vjen keq që në ceremonii munguan shumë studentë të diplomuar për shkak se janë jashtë vendit të punësuar, por ama ata që ishin të pranishëm, tashmë kanë një kujtim të bukur nga ceremonia e diplomimit e zhvilluar sot.

Suksese të gjithëve!

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?