Ceremonia e diplomimit të studentëve, 2017

Ceremonia e Diplomimit te Studenteve
Momente nga ceremonia e Diplomimit te Studenteve per vitin shkollor 2015-2017 dhe certifikimit te tyre per vitin 2017. Sot eshte nje dite speciale per studentet tane pasi eshte finalizimi i nje viti te suksesshem mbushur me receta dhe shije te mira. Bashkepunimi Gjerman me Giz Albania ben te mundur qe studenteve tane tu hapen rruget per punesim ne Europe dhe kudo ne Bote.
Ata u testuan nga nje juri profesionale e cila beri degustimin dhe vleresimin e studenteve.
Juria perbehej nga:
Chef Pasticerie: Isidoro Giglio, Itali
Chef Kuzhine: Perparim Babaliaj, Kosove
Chef Klodi Gurra, Shqiperi
Z. Nurie Neranxi, Administratore e Institutit Kulinar Neranxi

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?