Ceremonia e Diplomimit 2024 për Master Chefat e rinj të Institutit Kulinar Neranxi

Këta chefa të rinj, pas 3 vitesh studim në IKN janë gati për të pushtuar tregun e punës, për të punuar dhe shërbyer në restorantet, hotelet dhe resortet më të mira brenda dhe jashtë vendit. Masterchefat e rinj bënë një performancë të shkëlqyer gjatë ditëve të testimit dhe pjatat u pëlqyen shumë nga juria profesionale. Ata janë gjenerata e re 2024 e chefave të IKN që do të shkëlqejnë në fushën e gastronomisë ku i pret një karrierë dhe një e ardhme e shndritshme në kulinari.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?