“Canuti Pasta Artisans” organizoi seminarin për pastat e freskëta të ngrira

Neranxi Group në bashkëpunim me Kompaninë Italiane “Canuti Pasta Artisans”, organizoi seminarin për pastat e freskëta të ngrira, të përgatitura në mënyrë artizanale për të gjithë profesionistët dhe bizneset e restoranteve, hotelerive, bujtinave, resorteve etj.

Chefat e kuzhinës dhe klientë të Kompanisë Neranxi u bënë pjesë e këtij eventi të rëndësishëm, në këtë prag fillim sezoni turistik, ku pastat e freskëta janë pjesë e pandarë e menuve dhe një nga pjatat më të preferuara nga turistët.

Seminari u zhvillua në Auditorin “Mihali”, tek Instituti Kulinar Neranxi.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?