Autobuzi i Shijes shkon në Lushnjë në tourin “1001 shijet e Neranxit”

🚌 Autobuzi i shijes Neranxi mbërriti sot në qytetin e Lushnjes, në Sheshin e Qytetarëve. Në një atmosferë festive u zhvillua prezantimi i produkteve më të reja Neranxi si dhe shkëmbimi i profesionalizmit me docentët e #InsitutitKulinarNeranxi.👩🏻‍🍳👨‍🍳

Ky aktivitet u organizua nga Insituti Kulinar Neranxi në bashkëpunim me #BashkinëLushnje, ku e pranishme ishte dhe Kryetarja e Bashkisë znj.Eriselda Sefa.

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?