Autobuzi i Shijes shkon në Fier në tourin “1001 shijet e Neranxit”

M Autobuzin e shijes Neranxi në Fier, te Pedonalje për prezantimin e produkteve më të reja të Kompania Neranxi.

Docentët e Institutit Kulinar Neranxi së bashku me studentë të tyre do ju prezantojnë kolegëve të tyre të restoranteve në këtë qytet këto produkte dhe shkëmbejne eksperienca.

Jeni të mirëpritur te Pedonalje e Fierit Chefs on the Road

Evente të tjerë

× Si mund t’ju ndihmojmë?